Service

Naast het leveren van overdruksystemen en filters, kunnen wij uw machine en/of cabine ook voorzien van airconditioning. Tevens werken wij samen met een collega-bedrijf die het complete servicepakket van installatie tot onderhoud van al uw overdruksystemen en airconditioning kan verzorgen. 

Cabine luchtfilterservice is belangrijk. Of uw bedrijf nu in de mijnbouw, sortering, asbestverwijdering of bosbouw zit, Freshfilter-systemen verhogen de prestaties, dragen bij aan de veiligheidsmaatregelen en het optimaliseren van de productiviteit van de werknemers en de uitrusting van haar klanten.

Onze uitgebreide ervaring binnen deze verschillende markten heeft ons geleerd dat elk gebied een eigen benadering vereist voor de installatie en het onderhoud van de cabine-luchtkwaliteitssystemen.

Freshfilter heeft vestigingen in Europa en Noord-Amerika om interieurfilter-service en installatie-oplossingen op maat rechtstreeks te leveren. In wereldwijde samenwerking met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het werken met zwaar mobiel materieel kan Freshfilter servicecontracten voor periodiek onderhoud verlenen, waarmee kostbare downtime wordt voorkomen. Met dit als belangrijkste element in onze service-filosofie, richt Freshfilter zich erop leverancier van uw keuze te zijn.

Freshfilter heeft met zijn zusteronderneming Giraf metaalbewerking machinespecifieke fittingen en frames ontwikkeld om het cabine-luchtkwaliteitsysteem rechtstreeks aan te sluiten op het OEM HVAC-systeem voor Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Liebherr, Volvo en Terex. Dit vermindert de kosten van de installatie op locatie en zorgt ervoor dat de originele cabine-luchtinlaat het Freshfilter-systeem niet kan omzeilen en zo ongefilterde lucht de cabine in zuigt.

Freshfilter heeft er voor gekozen om te gaan werken met een partner bedrijf die de opbouw, keuringen en het onderhoud van zijn overdruksystemen gaat verzorgen. Deze partner werkt onder de naam “Pressurize”. 

Pressurize is dé specialist in het monteren van overdruk en/of airconditioning op misschien wel één van uw machines of voertuigen. De aanvraag, de planning en andere contactmomenten blijven wel via Freshfilter gaan, maar vervolgens zullen wij als Freshfilter in goed overleg de opbouw aan onze vertrouwde partner overlaten. 

Voor meer informatie over Pressurize verwijzen wij u naar de volgende webpagina:

Pressurize

 

 

 

 

Belangrijk voor het comfort en de effectiviteit van uw medewerkers is een goed werkklimaat. Freshfilter kan uw machine uitrusten met airconditioning indien dit af fabriek niet leverbaar of besteld is. Eventueel gecombineerd met een overdruksysteem, zodat u uw machine in de meest extreme situaties in kunt zetten.

Onze airco’s bieden aangename koelte en kunnen op meerdere manieren geïnstalleerd worden in vrijwel elk voertuig. Denk bij deze installatiemogelijkheden aan het dashboard, het dak, verticaal in de achterwand of in het plafond van het voertuig. 

Natuurlijk is het belangrijk dat airco´s te allen tijde betrouwbaar hun werk kunnen doen. Mocht u nou toch problemen ondervinden, dan kan onze vertrouwde partner Pressurize u altijd te hulp schieten. Pressurize beschikt over modern ingerichte servicebussen met mobiel diagnoseapparatuur om uw problemen of aircostoringen op elke locatie te kunnen verhelpen.

Belangrijk voor het comfort en de effectiviteit van uw medewerkers is een goed werkklimaat. Daar kan Freshfilter u mee helpen. 

Freshfilter kan uw machine uitrusten met airconditioning indien dit af fabriek niet leverbaar of besteld is. Eventueel gecombineerd met een overdruksysteem, zodat u uw machine in de meest extreme situaties in kunt zetten.

Onze airco’s bieden aangename koelte en kunnen op meerdere manieren geïnstalleerd worden in vrijwel elk voertuig. Denk bij deze installatiemogelijkheden  aan het dashboard, het dak, verticaal in de achterwand of in het plafond van het voertuig. 

Natuurlijk is het belangrijk dat airco´s te allen tijde betrouwbaar hun werk kunnen doen. Mocht u nou toch problemen ondervinden, dan kan Freshfilter u altijd te hulp schieten. Freshfilter beschikt over modern ingerichte servicebussen met mobiel diagnoseapparatuur om uw problemen of aircostoringen op elke locatie te kunnen verhelpen.