Service en installatie

Cabine luchtfilterservice is belangrijk. Of uw bedrijf in de mijnbouw, sortering, asbestverwijdering of bosbouw zit, Freshfilter-systemen verhogen de prestaties en dragen bij aan de veiligheidsmaatregelen en het optimaliseren van de productiviteit van de werknemers en de uitrusting van haar klanten. Freshfilter’s uitgebreide ervaring binnen deze verschillende markten heeft ons geleerd dat elk gebied een eigen benadering vereist voor de installatie en het onderhoud van de cabine-luchtkwaliteitssystemen.

Freshfilter heeft vestigingen in Europa en Noord-Amerika om interieurfilter-service en installatie-oplossingen op maat rechtstreeks te leveren. In wereldwijde samenwerking met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het werken met zwaar mobiel materieel kan Freshfilter servicecontracten voor periodiek onderhoud verlenen, waarmee kostbare downtime wordt voorkomen. Met dit als belangrijkste element in onze service-filosofie, richt Freshfilter erop leverancier van keuze te zijn.

Freshfilter heeft machinespecifieke fittingen en frames ontwikkeld om het cabine-luchtkwaliteitsysteem rechtstreeks aan te sluiten op het OEM HVAC-systeem voor Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Liebherr, Volvo en Terex. Dit vermindert de kosten van de installatie op locatie en zorgt ervoor dat de originele cabine-luchtinlaat het Freshfilter-systeem niet kan omzeilen en zo ongefilterde lucht de cabine in zuigt.