Sectoren

Door de jarenlange ervaring hebben we een klantenbestand mogen opbouwen die door alle lagen van de arbeidssectoren heen opereren. Deze raakvlakken hebben vaak invloed op het soort overdrukfiltersysteem wat we adviseren bij onze klanten.

Onderstaande een greep uit de sectoren die wij tot op het heden hebben mogen beleveren of mogen opbouwen. Mocht u ook in deze sectoren opereren en interesse hebben in onze systemen en/of filters, vraag dan vrijblijvend een brochure aan.

Mijnbouw

In de mijnbouw komt vaak veel stof vrij en zal een conventioneel overdrukfiltersysteem snel zijn filters gaan verzadigen. Om hier als voorbeeld te stellen, kan de FFMultibox meestal een oplossing bieden.

Door de gepatenteerde onder aanzuig van de FFMultibox gaan de filters tot soms wel 5 keer langer mee. Hier zijn meerdere configuraties in mogelijk.

Sloop- en afbraakwerken

Tijdens sloop- en afbraakwerkzaamheden komt vaak veel stof vrij en soms zijn deze ook schadelijk.

Voor veel machines in de sloopsector is een FFTube een hele mooie oplossing door de compacte maatvoering en de eenvoudige toepasbaarheid van de filters.

De FFTube heeft net als de FFMultibox een onder aanzuig en waardoor het filterverbruik aanzienlijk terug zal gaan lopen. Verder kunnen de filters niet verkeerd gemonteerd worden door hun ronde vorm.

Recycling

Klanten uit de recyclingwereld zijn al lang bekend met Freshfilter, speciale actief-koolfilters kunnen voor nagenoeg alle situaties een veilige werkomgeving bieden voor zowel machinisten als chauffeurs.

Freshfilter is specialist in het bieden van oplossingen voor de gehele branche, laat uzelf eens bijpraten over de mogelijkheden.

Agricultuur

De agrarische sector is een sector die voor Freshfilter niet ongewoon is. Het filteren van stof en gassen kan voor diverse toepassingen uitkomst bieden. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld stallen, mestverwerking en onkruidbestrijding.

Laat u adviseren tijdens een vrijblijvend gesprek en u zal verrast zijn door de oplossingen.

Scheepvaart

De scheepvaart is een speciale tak van overdrukfiltratie, voor deze wensen is Freshfilter altijd bereid om oplossingen te bedenken. Uiteraard doen we dit met de ervaring die we hebben mogen opbouwen in het verleden, zowel op het gebied van overdrukfiltersystemen als airconditioning.

Producenten & OEM level

In samenwerking met een aantal fabrikanten van machines hebben we oplossingen bedacht op het gebied van airconditioning en overdrukfiltersystemen. Vaak kunnen we door nauw samen te werken hele mooie oplossingen bedenken die door ons bedrijf Giraf Metaalbewerking worden uitgevoerd en door Freshfilter worden geassembleerd en opgebouwd.