Over Freshfilter

Freshfilter is al jarenlang fabrikant, leverancier en installateur van overdrukfiltersystemen, gebruikt op graafmachines, vrachtwagens en andere gesloten bedieningsruimten. Daarnaast levert en monteert Freshfilter de systemen gebruikmakend van haar dealernetwerk en/of eigen ervaren monteurs. Freshfilter overdruksystemen voldoen aan de strengste normen en vrijwaren u van elk mogelijk gevaar. 

Freshfilter heeft in haar werkzame jaren een klantenbestand mogen opbouwen die door alle lagen van de arbeidssectoren heen opereren. Onderstaande een greep uit de sectoren die wij tot op het heden hebben mogen beleveren of waar wij hebben mogen opbouwen.

Sinds meerdere jaren is Freshfilter een begrip in het land van filteroverdruksystemen en airconditioning, tevens is het leveren van filters onze tak van sport. Snelheid, service en kwaliteit staan centraal bij deze leveringen, daarnaast gaat dit gepaard met een correcte prijsstelling. Het begrip; de juiste prijs/kwaliteitsverhouding is van toepassing. 

Met onze partners in binnen- en buitenland kunnen wij assisteren in complexe en minder complexe vraagstukken.

“Nee is geen optie” is een zin die we vaak voeren, omdat onze klanten willen denken in oplossingen en niet in problemen. Door de samenwerking en faciliteiten in Raamsdonksveer kunnen we nagenoeg alle oplossingen snel en adequaat leveren en installeren. 

Freshfilter

Ruisvoorn 2-4
4941 SB Raamsdonksveer
+31 162 522 427

Het Freshfilter team

 

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring in overdruk en airconditioning. Enthousiasme is het sleutelwoord voor de gedrevenheid van onze mensen. Passie voor het vak, kennis van zaken en een goede dosis “Freshfilter-Virus” is waar onze mensen elke dag door aan het werk zijn.

Hieronder een overzicht van het Freshfilter team:

Patrick Ophorst
Directeur
E-mailadresLinkedin
Paul Iseger
Product Marketing Manager
E-mailadresLinkedInFacebook
Gerben Fiere
Sales
E-mailadresLinkedin
Ramon van Overveld
Sales
E-mailadresLinkedin
Berry Prinsen
Planning
E-mailadres
Elke Moll
Commerciële binnendienst
E-mailadresLinkedin
John Prinsen
Assemblage
Hans van Meer
Assemblage
Alexander Verhoeven
Development
Niels van Loenhout
Monteur
Bob van 't Sant
Monteur
Harvey de Bont
Monteur
Johan Bastiaenen
Monteur

Het laatste Freshfilter nieuws