Over Freshfilter

Freshfilter is al jarenlang fabrikant, leverancier en installateur van overdrukfiltersystemen, gebruikt op graafmachines, vrachtwagens en andere gesloten bedieningsruimten. Daarnaast levert en monteert Freshfilter de systemen gebruikmakend van haar dealernetwerk en/of eigen ervaren monteurs. Freshfilter overdruksystemen voldoen aan de strengste normen en vrijwaren u van elk mogelijk gevaar. 

Freshfilter heeft in haar werkzame jaren een klantenbestand mogen opbouwen die door alle lagen van de arbeidssectoren heen opereren. Onderstaande een greep uit de sectoren die wij tot op het heden hebben mogen beleveren of waar wij hebben mogen opbouwen.

Sinds meerdere jaren is Freshfilter een begrip in het land van filteroverdruksystemen en airconditioning, tevens is het leveren van filters onze tak van sport. Snelheid, service en kwaliteit staan centraal bij deze leveringen, daarnaast gaat dit gepaard met een correcte prijsstelling. Het begrip; de juiste prijs/kwaliteitsverhouding is van toepassing. 

Met onze partners in binnen- en buitenland kunnen wij assisteren in complexe en minder complexe vraagstukken.

“Nee is geen optie” is een zin die we vaak voeren, omdat onze klanten willen denken in oplossingen en niet in problemen. Door de samenwerking en faciliteiten in Raamsdonksveer kunnen we nagenoeg alle oplossingen snel en adequaat leveren en installeren. 

Freshfilter

Ramgatseweg 38
4941 VS Raamsdonksveer
+31 162 522 427

Het Freshfilter team

 

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring in overdruk en airconditioning. Enthousiasme is het sleutelwoord voor de gedrevenheid van onze mensen. Passie voor het vak, kennis van zaken en een goede dosis “Freshfilter-Virus” is waar onze mensen elke dag door aan het werk zijn.

Hieronder een overzicht van het Freshfilter team:

patrick ophorst
Directeur

marnix van eck
Sales

Jeroen Melis
Sales

Gerben Fiere
Sales

Berry Prinsen
Planning

Marianne Vos
Finance

Elke Moll
Commerciële Binnendienst

Jeroen de Jong
Monteur

NIELS VAN LOENHOUT
Monteur

Rob van Tromp
Monteur

Jasper van wijk
Monteur

Harvey de Bont
Monteur

Henk wartenberg
Magazijn

john prinsen
assemblage

Antonio nurse
assemblage

hans van meer
assemblage

alexander verhoeven
development

Het laatste Freshfilter nieuws