FFController 5000 series

Alle functies, in één apparaat

De FFController 5000 series definieert een hele nieuwe generatie cabinebewaking. Alle functies van de eerste generatie controller zijn terug te vinden in deze alleskunner die daarnaast vele nieuwe mogelijkheden kent.

Alles hetzelfde, maar dan meer

De nieuwe FFController 5000 series heeft eenzelfde formfactor als de 2000 series. Tevens wordt dezelfde bekabeling gebruikt, waardoor u zonder aanpassingen aan de machine kunt upgraden naar dit nieuwe model.

Overzichtelijke, intuïtieve besturing

Het overzichtelijke display geeft alle info die benodigd is om een veilig werkklimaat in de cabine te behouden en alarmeert tijdig bij gevaar. Met de intuïtieve besturing kunt u alle filtergegevens invoeren, wijzigen of opvragen, zonder dat er eerst 4 handleidingen gelezen hoeven worden.

Externe AUX aansluiting

Met de 8-polige auxilary aansluiting kunt u in modulair functies toevoegen of vervangen. Onder de mogelijkheden vallen externe binnen/buitensensoren (bijv. koolwaterstof, ammoniak, koolstofmonozide of zuurstof), een externe groene lamp of een sensor afhankelijke 1/0 output.

4 Geursensoren (opt.)

Tot vier verschillende geursensoren kunnen worden aangesloten op het systeem. Hierdoor kunt u specifieke sensoren installeren indien u in zware vervuiling werkt. De sensoren kunnen zowel binnen als buiten de cabine op de gewenste plaats gemonteerd worden, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is sensoren op de kop van de giek te installeren.

Filterregistratie

Het controlesysteem is standaard voorzien van filterregistratie. Hier worden serienummer, type filter, draaiuren en installatiedatum in opgeslagen. Met de optionele GPRS of 3G-module kunt u deze gegevens vanaf uw computer opvragen en wijzigen.

Flowmeting

De series 5000 controlesystemen beschikken standaard over flowmeting. Bij een te hoge flow zal het alarm inschakelen en luidt het advies de cabine na te laten kijken op lekdichtheid.

EMC/CE-test

De FFController 5000 is getest conform de richtlijnen: EMC, R&TTE en electronical safety. Zo bent u er zeker van dat alle merkwaardige problemen volledig zijn uitgesloten!

GPRS/3G Real-time verbinding (opt.)

Met het ingebouwde datamodem kunt u op afstand het werkklimaat van uw personeel monitoren en configureren! Met een data-abonnement van enkele euro’s per maand kunt u uw vloot wereldwijd beheren via het online Freshfilter MCP (Machine Controlepaneel). Het Freshfilter MCP geeft u real-time inzicht in de status van al uw machines die met een controller 5000 series zijn uitgerust en biedt u bovendien de mogelijkheid om automatisch een e-mail of SMS-bericht te ontvangen bij een alarm of statuswijziging.

Naast een overzichtelijk scherm met de situatie van al uw machines in één overzicht biedt het MCP de mogelijkheid om direct in te grijpen en de machine-configuratie op afstand te wijzigen.

Voor meer informatie kijk op www.freshfilter-mcp.com